#ainaparaspalaute

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Keskiarvoni on 9,5 asteikolla 1-10. Alta voit lukea joitakin asiakaspalautteistani sisällöltään täysin alkuperäisinä. Jos haluat lukea kaikki palautteeni, klikkaa tästä.

"Marja has been very helpful and active during the whole selling process, promptly answered all of my questions in a very short time. Selling happened in quite a short time, after only one public showing. She seemed to have quite good knowledge of the area and provided good advice."

10

"Erittäin hyvä ja ammattitaitoinen välittäjä. Asunto myytiin nopeasti ja hyvään hintaan. Yhteydenpito oli sujuvaa ja mutkatonta läpi koko myyntiprosessin. Voin suositella Marja Repoa ehdottomasti muillekin. Jos olisi vielä jotain myytävää, niin valitsisin hänet toistekin välittäjäksi."

10

"Asuntokauppa sujui mutkattomasti ja erittäin nopeasti. Asuntomme myytiin nopeammin, kuin osasimme odottaa ja saimme siitä yli pyyntihinnan. Tämä oli ammattitaitoisen välittäjän ansiota. Lisäksi loistavat myyntikuvat/video kohteesta auttoi asunnon markkinoinnissa. Mikäli tulevaisuudessa tarvitsemme välittäjää, valintamme on ehdottomasti sama välittäjä tämän positiivisen kokemuksen vuoksi."

10

"Tuurilla löysimme Marjan hänen aktiivisen ja luotettavan markkinointinsa ansiosta asuinalueemme Facebook-ryhmässä. Ei katteettomia lupauksia vaan kovaa kovaa faktaa; kolme myytyä asuntoa alueellamme ja niistä jäänyt verkosto, jotka ovat kiinnostuneet alueen asuntotarjonnasta. Asuntomme ei koskaan kerennyt edes julkimyyntiin ennen kuin kaupat syntyivät hintaan, joka oli tämän yhtiön paras tähän astisista kaupoista!."

9