#ainaparaspalaute

RE/MAX on Suomen ainoa kiinteistönvälitysketju, joka jakaa välittäjistään aidon asiakaspalautteen. Teemme sen, jotta sinun olisi helpompaa valita juuri sinulle sopiva välittäjä. Keskiarvoni on 9,5 asteikolla 1-10. Alta voit lukea joitakin asiakaspalautteistani. Jos haluat lukea kaikki palautteeni, klikkaa tästä.

Marja has been very helpful and active during the whole selling process, promptly answered all of my questions in a very short time. Selling happened in quite a short time, after only one public showing. She seemed to have quite good knowledge of the area and provided good advice.

10

Kaikki meni erittäin hienosti! Ensivaikutelma oli erittäin hyvä eikä vaikutelma muuttunut missään vaiheessa. Viestintä toimi hienosti. Olimme koko ajan tilanteen tasalla ja kaikki järjestelyt onnistuivat nopealla aikataululla.

10

Välittäjä toimi esittelyistä kaupantekoon hyvin, selkeästi ja asiantuntevasti. Hän kertoi faktat asunnon kunnosta kaunistelematta ja selvitti useita asioita isännöitsijältä ripeästi. Välittäjä vastasi aina viesteihin ja soittoihin nopeasti ja soitteli maltillisesti kysyen ajatuksia asunnosta.

9

Todella taitava välittäjä.

9

10

Ensivaikutelmasta en osaa mitään erikoisempaa. Sain kuitenkin pian sen käsityksen, että välittäjä tekee parhaansa asiakkaansa eduksi. Mitä ongelmia tuli eivät ne johtuneet välttämättä välittäjästä ja ne hän hoiti kyllä hienosti. Kokemuksesta voin mielelläni suositella Re/Maxia tuttavilleni tarvittaessa.

Asuntokauppa oli ensimmäiseni koskaan, joten täyttä tietoutta kaikista prosesseista tai tarvittavista asioista ei minulla ollut. Olikin hieno huomata, ettää kohteen välittäjä oli koko kauppaprosessin ajan erittäin ammattitaitoinen sekä auttavainen. Viestintä sujui nopeasti ja mallikkaasti. Kaikenkaikkiaan miellyttävä asuntokauppa, kiitos!

10

OTA YHTEYTTÄ

RE/MAX DIILI

Asuntodiili Oy

Munkkivuoren ostoskeskus,

Raumantie 1, 00350 Helsinki

040 556 9897

2772671-7

  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Marja Repo