Helsinki%20Skyline%20(park%20view)_edite

LKV, yrittäjä, äiti ja huipputsemppaaja!

Luottamus vaatii inhimillisyyttä.

Identiteettini? Kiinteistönvälittäjä, yrittäjä ja äiti. Kyky kuunnella, halu organisoida ja ratkoa ongelmia sekä tehokas ajankäyttö ovatkin vahvuuksiani, jotka ovat hioutuneet timanttiseksi ammattitaidoksi yrittäjävuosikymmenten aikana. Herätän ihmisten luottamuksen, koska olen rehellinen. En lupaa liikoja ja puhun totta. Haluan, että asiakkaani asiat hoidetaan oikein ja lupaukset pidetään. Siksi palautteeni ovat aina huippuluokkaa.

Ymmärrän, että asuntokauppa on ihmisen suurimpia päätöksiä ja meillä suomalaisilla on usein suurin omaisuutemme kiinni asunnossa. Siksi on tärkeää, että asunnosta saadaan paras markkinahinta - hyvin perustein. Ostajan täytyy myös voida luottaa siihen, että asiat hoidetaan niin hyvin, että sanomista ei tule. Se on välittäjänkin etu. 

Olen asunut koko ikäni ympäri pääkaupunkiseutua Itä-Länsi -akselilla. Viimeiset kahdeksan vuotta asuin Tapiolassa, mutta keväällä 2021 muutin takaisin Helsingin Lauttasaareen. Siellä 9-vuotias Chihuahuani Mega ulkoiluttaa minua säännöllisesti. Nautin työstäni ihmisten parissa. 

Remax_7.jpg