LKV, yrittäjä, äiti ja huipputsemppaaja!

#ikäonkokemusta

Kiinteistönvälittäjä, yrittäjä, äiti. Kyky kuunnella, halu organisoida ja ratkoa ongelmia sekä tehokas ajankäyttö ovatkin vahvuuksiani, jotka ovat hioutuneet timanttiseksi ammattitaidoksi yrittäjävuosikymmenten aikana. Herätän ihmisten luottamuksen, koska – olen rehellinen. En lupaa liikoja ja puhun totta.  Haluan, että asiat hoidetaan oikein ja lupaukset pidetään. Siksi palautteeni ovat aina huippuluokkaa.

Ymmärrän, että asuntokauppa on ihmisen suurimpia päätöksiä ja meillä suomalaisilla on usein suurin omaisuutemme kiinni asunnossa. Siksi on tärkeää, että asunnosta saadaan paras markkinahinta. Ostajan täytyy myös voida luottaa siihen, että asiat hoidetaan niin hyvin, että sanomista ei tule. Se on myyjänkin etu. 

Olen asunut koko ikäni pääkaupunkiseudulla: Töölössä, Kalliossa, Pikku-Huopalahdessa, Laajasalossa, Lauttasaaressa ja viimeiset viisi vuotta Espoon Tapiolassa. Siellä 9-vuotias Chihuahuani Mega ulkoiluttaa minua säännöllisesti. Nautin työstäni ihmisten parissa. 

RE/MAXin Vuoden huipputsemppari

Olen ikuinen opiskelija, ja haluan kehittyä jatkuvasti. Tällä hetkellä opiskelen Espanjaa ja osallistun Raksystemsin monipuolisiin kiinteistöalan koulutuksiin. Meillä RE/MAX Diilissä on hyvä myyntiporukka, joka tukee toisiaan ja tekee yhteistyötä. RE/MAX-ketju on maailman viidenneksi suurin franchising-ketju, joka takaa sen, että olemme edelläkävijöitä alallamme. Meillä on aina käytössämme parhaimmat markkinointityökalut ja -koulutukset. Meitä välittäjiä on 400 ja minut valittiin Vuoden Tsemppariksi. Yhteistyössä onkin suurin voimamme! Olen ylpeä siitä, että olen osa RE/MAX-ketjua! #ainavähänenemmän

Vuoden Tsemppari juhlatunnelmissa.

OTA YHTEYTTÄ

RE/MAX DIILI

Asuntodiili Oy

Munkkivuoren ostoskeskus,

Raumantie 1, 00350 Helsinki

040 556 9897

2772671-7

  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2020 by Marja Repo